Handels- og leveringbetingelser

Shopoplysninger:
Skov Handel og Transport ApS
Haldagermaglevej 12
4250 Fuglebjerg
Tlf. 23 81 81 45
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 39009358

Priser og betaling
Alle priser er inklusiv moms og fragt (med mindre varerne er købt som afhentningstilbud). Ved kortbetaling, debiteres beløbet, når varen afsendes.

Ved bestilling af mere end 4 paller fratrækkes kr. 50,- pr. palle.
Rabatten gives ikke ved køb af tilbud indeholdende flere paller.
Ring for pris ved mere end 7 paller.

Optændingspinde sælges kun ved samtidig bestilling af andre varer.

Betaling kan enten foretages online med kort eller kontant ved levering.
Vi kontakter dig pr. mail for at aftale nærmere omkring leveringen.

Fortrolighedspolitik
Brændestablen.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi videregiver derfor kun information om vores kunder til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Endvidere vil vi ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering
Brændestablen.dk sørger for fragtfri levering med egne lastbiler og elvogne (med mindre varerne er købt som afhentningstilbud).

Der leveres direkte til din egen adresse på Sjælland, Møn, Lolland og Falster.

Ved online bestilling af brænde modtager du med det samme en bekræftelse sendt pr. e-mail. Ved onlinebetaling modtager du ligeledes en bekræftelse pr. mail. Gem mailen som kvittering for din bestilling. Vi kontakter dig pr. e-mail vedr. leveringstidspunktet. Levering sker inden for 10 dage.

Såfremt der ønskes levering på andre adresser uden for Sjælland, Møn, Lolland og Falster, sker dette kun ved forudgående aftale. Kontakt evt. Brændestablen.dk på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ved leveringer hvor kunden har anført at varen kan stilles af uden hans tilstedeværelse har kunden ansvaret for varen så snart den er stillet af på vej / fortov udfor aftalte leveringsadresse.
Ved leveringer hvor kunden har anført at man ønsker at være tilstede ved leveringen og ikke er tilstede - trods aftalt - når leveringen finder sted, vil varen blive taget med retur igen for senere at blive leveret ud igen efter aftale med kunden. Kunden skal i sådanne tilfælde selv afholde omkostningerne til genudkørslen som er 600,00 kr. incl. moms pr. palle.

Aflæsning af paller
Alle leverancer bliver leveret med lastbil med læssebagsmæk og pallerne bliver som hovedregel afsat/leveret med pallevogn umiddelbart ved siden af læssebagsmækken - enten på vej eller fortov.

Ønskes leveringen på privat område gør vi opmærksom på at det er helt op til chaufførens afgørelse om det er rimeligt, muligt og forsvarligt at benytte den ønskede placering.

Ved levering på privat område vil evt. skader på matriklen være og transportfirmaet uvedkommende.

For at en levering kan finde sted skal kørebanen til aflæsningsstedet være kørefast for 3-akslede lastbiler/pallevogn - frihøjde på min. 4m. - ingen udhængende grene som skraber op ad lastbilens sider - min. 3 m. fri vejbredde.

Såfremt det som følge af forannævnte forhold ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen og derfor må tage denne retur igen skal du være opmærksom på at du skal afholde alle omkostninger i forbindelse hermed - svarende til 600,00 kr. incl. moms pr. palle.
Levering af varen anses for sket, når chaufføren har leveret / forsøgt at aflevere varen på leveringsadressen.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Skov Handel og Transport ApS
Haldagermaglevej 12
4250 Fuglebjerg
Tlf. 23 81 81 45
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

 Vi tager forbehold for trykfejl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to LinkedIn

Vores brænde

Hos brændestablen kan du vælge mellem luft- og ovntørret samt friskt brænde af høj kvalitet. Vi leverer primært brænde fra Danmark, da det gavner både miljøet og samfundsøkonomien.

Vi er lagerførende i blandet løv, ask, bøg og eg og leverer brændet i et praktisk engangsbrændetårn, som kan smides ud eller brændes.

Bemærk: Ekstra tørretid skal påregnes ved lufttørret brænde.

Webløsning: jerndorff.

Vores briketter

Vi fører både almindelige træbriketter og de specielle Pini Kay-briketter. Sidstnævnte er velegnede til fyring natten over grundet deres ekstra lange brændetid.

Du kan bruge træbriketter med alle typer af varmeapparater, pejse og ovne.

Vores træpiller

Brændestablen er lagerførende i træpiller. Træpiller har den fordel, at de er fuldstændig CO2-neutrale, fordi der ved brændingen kommer så mange CO2-emissioner i atmosfæren, som træet i sin vækstfase har taget op og konverteret til ilt.

Velkommen til Brændestablen

Priserne er inklusiv moms og (med mindre andet er angivet) fragt.

Ved bestilling af mere end 4 paller fratrækkes kr. 50,- pr. palle.*
Ring for pris ved mere end 7 paller.

Vi kontakter dig pr. telefon for at aftale nærmere omkring
leveringen.

* Rabatten gives ikke ved køb af tilbud indeholdende flere paller.